Penarafan, penerangan dan ulasan pengilang, firma pertanian "Land O'lakes"

Penilaian pengguna
Ketersediaan dan pelbagai
4/5
Pematuhan kepelbagaian
4/5
Percambahan biji benih
3.5/5
Beri maklum balas
Peringkat terakhir syarikat:
3.834 2
Berasaskan 3.834 2 penilaian pelawat
Penarafan, penerangan dan ulasan pengilang, firma pertanian

Hasil pertanian mendapat permintaan yang stabil di kalangan penduduk. Banyak syarikat menggunakan idea dan perkembangan baru dalam pengeluaran susu. Syarikat pertanian terkenal Land O'lakes tidak terkecuali; ia mementingkan kualiti produk yang dibekalkan.

Sejarah pembangunan syarikat

Ladang pertanian pertama kali dibuka pada tahun 1921 di negeri Minnesota yang indah. Tahun ini, 320 petani berkumpul untuk membentuk koperasi pertanian di Saint Paul.

Pada tahun 1978, syarikat pertanian tersebut merupakan sebahagian daripada syarikat pemprosesan daging Spencer.

Agrofirm Land O'lakes

Pada tahun 1999, pengurusan ladang pertanian berjaya memperoleh kepentingan dalam ladang unggas MoArk, dan pada tahun 2006 syarikat tersebut menjadi milik penuhnya.

Pada tahun 2012, syarikat itu memperoleh barisan pencuci mulut beku Kozy Shack.

Kini pegangan pertanian terbesar ini menghasilkan susu dan produk tenusu, dan secara aktif mengembangkan perniagaan pertaniannya di bawah jenama popular Winfield Solutions. Pegangan pertanian merangkumi 3.200 agraria, 1.000 persatuan petani, yang merangkumi sekitar 300.000 ladang.

pembangunan syarikat

Julat

Agrofirm mengkhususkan diri dalam mendapatkan susu dan produk tenusu. Kapasiti pengeluaran keseluruhan adalah 5.9 juta tan setahun. Pasar ini terkenal dengan: barisan keju kering rendah lemak, termasuk varietas Parmesan dan Romano yang popular, pelbagai jenis susu tepung, mentega popular, perasa, krim masam ringan.

Sebagai tambahan kepada perniagaan susu, syarikat pertanian menjual produk tanaman, makanan berkualiti tinggi dan selamat untuk haiwan Purina.

Yang pertama akan dihasilkan oleh firma pertanian - mentega Land O'lakes, yang kini dihasilkan, sebab itulah nama syarikat pertanian sering dikelirukan dengan nama asal produk tersebut. Agrofirm juga terlibat dalam pengembangan sarana untuk melindungi tahunan dari perosak, dan menyediakan perkhidmatan untuk pengembangan perniagaan pertanian. Baris produk merangkumi telur terpilih segar, marjerin berkualiti, krim siap siap. Rangkaian serbuk keju Cheddeas direka untuk pelbagai pengguna.

mendapat susu

Kebaikan

Banyak petani baru memilih untuk bekerjasama dengan firma pertanian kerana kelebihan berikut:

 1. 37 tahun penyelidikan berterusan.
 2. Rakan kongsi yang boleh dipercayai.
 3. Peluang untuk menyertai geran dan mendapat sokongan daripada koperasi.
 4. Pengenalan peralatan moden.
 5. Pengeluaran susu tidak membahayakan alam sekitar.
 6. Produk selamat untuk haiwan.
 7. Menyampaikan hasil tanaman berkualiti melalui penggunaan persekitaran yang lestari.
 8. Persekitaran perniagaan yang selesa.

kerjasama dengan firma pertanian

Kawalan kualiti pengeluaran

Agrofirm sentiasa berkembang di segmen bioteknologi yang berkaitan dengan peningkatan kadar pengeluaran susu, serta pengeluaran makanan haiwan. Syarikat ini menjalankan kawalan, pemisahan dan pensijilan produk tenusu dengan teliti, yang telah memastikan peningkatan kualiti bahan mentah. Kebolehpercayaan sistem penilaian memastikan keselamatan produk dan profil rasa.

ciri rasa

Pahala dan penghargaan

Pada tahun 2006, syarikat ini melaksanakan projek pemasaran pertanian di Ukraine.

Berkat tajaan yang diberikan, 45 koperasi petani telah mengurangkan kos pembelian peralatan tanpa meningkatkan kos rata-rata produk akhir. Selama 4 tahun bekerja pada projek yang dilancarkan, petani telah meningkatkan kapasiti pengeluaran mereka sebanyak 3-4 kali.

Dari segi pengeluaran susu dan perolehan tahunan, syarikat pertanian Land O'lakes menduduki tempat ke-13 dalam kedudukan syarikat dunia. Pada tahun 2014, mereka mencapai rekod penjualan $ 266 juta.

pemasaran pertanian

Untuk berkembang pada tahun 2017, ladang pertanian memperoleh pangkalan pengeluaran Vermont Creamery untuk pengeluaran keju berdasarkan susu kambing semula jadi.

Untuk meningkatkan penjualan produk, syarikat pertanian menjenamakan semula simbol korporat produk, tanpa mengubah penampilan dan bentuk bungkusan. Ladang pertanian telah berjaya mencapai hasil yang luar biasa dalam pengeluaran mentega, produk separuh siap beku dan produk makanan yang popular.

Jumlah penjualan minyak semasa meningkat sebanyak 9%, yang menunjukkan permintaan untuk produk Land O'Lakes. Kapasiti pengeluaran pencuci mulut sejuk beku Kozy Shack menunjukkan peningkatan sebanyak 6%.

pengeluaran minyak

Semua pencapaian ini menunjukkan kestabilan dan pertumbuhan pertanian pertanian secara beransur-ansur. Pengurusan firma pertanian terus mengembangkan hubungan antarabangsa, memperkenalkan produk moden dan perkhidmatan baru yang bertujuan untuk meningkatkan produktiviti ladang, terus mengembangkan portfolio pelaburannya dan menjanjikan sokongan untuk petani baru.

produktiviti ladang

Ulasan mengenai agrofirm
Jumlah orang mengundi 3.834 2
 • sdgsdfbdfghsdbf
  Ketersediaan dan pelbagai
  5/5
  Pematuhan kepelbagaian
  4/5
  Percambahan biji benih
  3/5
  3123123
 • dsgsdg
  Ketersediaan dan pelbagai
  3/5
  Pematuhan kepelbagaian
  4/5
  Percambahan biji benih
  4/5
  dgsdgdsf
Dikehendaki bersuara dan menilai

Sekarang menonton


Timun

Tomato

Labu