Penarafan, penerangan dan ulasan pengilang agrofirm "Hem Genetics"

Penilaian pengguna
Beri maklum balas
Peringkat terakhir syarikat:
Belum ada penilaian.
Berasaskan Belum ada penilaian. penilaian pelawat
Penarafan, penerangan dan ulasan pengilang agrofirm

Benih dari Hem Genetics adalah jaminan kualiti bunga yang ditanam. Agrofirm membekalkan pasaran hanya dengan bahan penanaman yang terbukti.

Tukang kebun tersesat di hadapan pelbagai beg di kedai. Rak dihiasi dengan warna-warna cerah. Semua penanam menjanjikan anak benih yang sangat baik dengan minimum pemeliharaan.

Genetik hem Agrofirm

Realiti sering mengecewakan. Tukang kebun dengan tegas mengikuti cadangan pengeluar. Dan sesuatu yang tidak difahami tumbuh.

Percambahan biji benih berlaku. Penduduk musim panas mengharapkan untuk menanam kawasan tertentu. Anak benih tidak mencukupi. Masa hilang. Terdapat bintik-bintik botak di katil bunga.

Tukang kebun ingin menyelamatkan diri dari kekecewaan dan membeli barang dari pengeluar yang boleh dipercayai. Ini adalah Genetik Hem.

cadangan pengeluar

Lawatan ke dalam sejarah

Hem Zaden ditubuhkan pada bulan Mac 1918. Itu adalah perniagaan keluarga dan diketuai oleh datuk ketua syarikat semasa, Jan Singer Dzn.

Perang Dunia Pertama menunjukkan minat orang untuk menanam bunga dan sayur-sayuran. Setelah siap, terdapat permintaan besar untuk benih berkualiti. Jan Singer Dzn memutuskan untuk mencari aset yang hilang untuk mengembangkan pengeluaran.

Dia pergi ke Jerman. Terdapat pusat pengeluaran benih sayuran. Terutama terdapat banyak cadangan di Erfurt. Di sini dia mengasaskan syarikat Hem Zaden.

syarikat ditubuhkan

Tetapi setahun kemudian, diputuskan untuk memindahkan syarikat itu ke Belanda. Sebabnya ialah kapasiti pasaran yang besar dan persaingan rendah.

Semasa Perang Dunia Kedua, pengeluaran benih sayur dihentikan. Kerja itu dilakukan hanya untuk memenuhi keperluan penduduk tempatan. Tetapi sejak tahun 1945, permintaan untuk benih mulai tumbuh lagi. Selepas berakhirnya perang, eksport ke UK dan Scandinavia bermula.

Secara beransur-ansur, Hem Zaden menjadi pakar dalam penghasilan biji bunga. Pengurusan menggunakan teknologi canggih untuk membuat varieti dan kacukan baru. Pada bulan April 1998, Hem Genetics ditubuhkan.

ditamatkan

Pencapaian dalam pembiakan

Pengurusan syarikat sentiasa memantau perkembangan pasaran bunga. Dalam beberapa dekad kebelakangan ini, pengguna akhir lebih suka membeli anak benih daripada beg benih. Hem Genetics telah memberi tumpuan untuk bekerja dengan penanam anak benih. Mereka membuat pembelian secara borong dan membekalkan tukang kebun dengan tahunan yang indah.

Hem Genetics menyediakan penanam benih profesional dengan bahan benih berkualiti tinggi. Penternak membuat varieti baru dan kacukan tanaman dengan ciri yang lebih baik.

sentiasa memantau

Penternak terus menekan nadi perkembangan penternakan trak. Mereka sentiasa mengeluarkan barang baru yang menarik bagi penduduk musim panas.Mana-mana tukang kebun boleh membeli anak benih yang ditanam dari benih Hem Genetics dan menghias plot sesuai dengan keinginan mereka.

Penciptaan petunias, salvias dan pelargonium telah membawa kejayaan tertentu. Tumbuhan ini hiasan sejak sekian lama dan tahan terhadap penyakit.

Ahli agronomi syarikat telah mencipta kacukan bunga kerdil. Mereka adalah satu-satunya di dunia yang tidak memerlukan penggunaan pengatur pertumbuhan. Kos yang lebih rendah menyebabkan kos yang lebih rendah dan keuntungan yang lebih tinggi.

perkembangan berkebun

Hem Genetics komited untuk teknologi lestari. Agrofirm telah memberikan sumbangan yang besar terhadap pengembangan teknologi penanaman bunga.

Pelbagai syarikat

Hem Genetics menerbitkan katalog digital. Mereka mempunyai jenis tukang kebun kegemaran dan barang baru. Yang terakhir ditandakan dengan ikon khas - BARU.

Katalog mengandungi gambar berwarna. Pembaris mesti dilekatkan untuk menilai tanaman berbunga besar atau tinggi.

teknologi bersih

Gambar diambil oleh profesional. Menurut mereka, pengguna dapat menilai hiasan laman web tersebut. Penutup tanah dan bunga tinggi dipersembahkan. Pereka landskap akan membuat komposisi unik dari mereka.

Hem Genetics tidak berfungsi dengan pelanggan runcit: katalog tidak mengandungi keterangan atau harga. Pembeli borong menghantar permintaan dan menerima katalog dengan harga... Tetapi tukang kebun biasa harus pergi ke laman web rasmi syarikat dan memeriksa jaraknya. Pembelian boleh dilakukan di pusat kebun yang terkenal yang bekerjasama dengan pengeluar ini.

menghias laman web

Kelebihan berbanding syarikat pembiakan lain

Hem Genetics dapat dibandingkan dengan pengeluar benih lain. Perlu diberi perhatian:

 • percambahan hampir 100%;
 • jangka hayat yang dilanjutkan;
 • perlindungan bahan dari kelembapan (bahan itu diletakkan dalam beg yang ketat);
 • kawalan benih tanah;
 • rawatan dengan ubat pelindung;
 • pelbagai jenis yang sentiasa dikemas kini;
 • ujian tahunan bahan yang dijual;
 • dengan mengambil kira ciri iklim kawasan bekalan.

syarikat pembiakan

Analisis pasaran pengeluar benih menunjukkan ciri produk serupa syarikat lain. Tetapi hanya pengeluar ini yang menghubungkan semuanya.

Penghargaan dan pahala

Agrofirm secara aktif mengambil bahagian dalam pameran antarabangsa dan serantau, mempersembahkan produknya untuk pertandingan. Hasilnya adalah penerimaan anugerah berprestij:

syarikat lain

 • Persatuan Industri Benih Antarabangsa untuk Profesional (Fleuroselect dan All America Selections) mengiktiraf prestasi syarikat;
 • pemenang dalam pelbagai pencalonan adalah petunias Limbo dan Mambo, Salvia Raddy, Pelargonium Nano.

Semasa membeli anak benih bunga, tukang kebun harus memberi keutamaan kepada pengeluar yang bekerja dengan syarikat itu.

persatuan antarabangsa

Ulasan mengenai agrofirm
Jumlah orang mengundi Belum ada penilaian.

  Belum ada penilaian.

Dikehendaki bersuara dan menilai

Sekarang menonton


Timun

Tomato

Labu