Penarafan, keterangan dan ulasan pengilang, firma pertanian "DuPoint"

Penilaian pengguna
Beri maklum balas
Peringkat terakhir syarikat:
Belum ada penilaian.
Berasaskan Belum ada penilaian. penilaian pelawat
Penarafan, keterangan dan ulasan pengilang, firma pertanian

Hibrida bunga matahari, gandum dan jagung dengan hasil tinggi telah disemai di tanah kita sejak sekian lama. Beberapa orang biasa bertanya-tanya dari mana benih dengan petunjuk hasil dan ketahanan penyakit berasal. Agrofirm DuPoint adalah salah satu pembekal utama benih pertanian yang diubahsuai secara genetik di banyak negara di dunia.

Sejarah promosi syarikat

Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 1802, ketika itu sebuah kapal dari Perancis tiba di benua Amerika Utara. Pada mulanya, pendaftaran dilakukan untuk syarikat mesiu. Produk-produk tersebut diminati, dan selama Perang Saudara Amerika, DuPoint adalah pemimpin kompleks perindustrian tentera. Pada masa akan datang, produk syarikat dibeli untuk koleksi peribadi dan untuk menjalankan kempen ketenteraan di negara yang berbeza.

Agrofirm DuPoint

Selari dengan produk ketenteraan, sejak 30-an abad yang lalu, syarikat itu mula bekerja dalam industri kimia. Sebagai tambahan kepada bahan toksik, syarikat ini mencipta dan melancarkan bahan pengeluaran besar-besaran:

 • neoprena;
 • nilon;
 • kevlar;
 • mylar;
 • tyvek.

Syarikat itu menjual Lycra ketika memutuskan untuk mengikatnya dengan tekstil pada tahun 2004.

promosi syarikat

Sejak pertengahan abad yang lalu, syarikat ini telah mengusahakan komponen industri nuklear.

Seiring dengan ini, DuPoint dianggap sebagai gergasi global di sektor pertanian. Para saintis syarikat mempunyai banyak perkembangan dalam bidang agronomi:

 • pembiakan biji bunga matahari, jagung, gandum yang diubahsuai secara genetik;
 • pengembangan kaedah perlindungan tanaman dari perosak;
 • pengembangan formula dan pengeluaran makanan kompaun untuk tujuan sejagat.

biji bunga matahari

Menarik! Buat pertama kalinya di negara kita, produk firma pertanian dibawa oleh Nikita Khrushchev. Dialah yang membawa sebungkus biji jagung dari AS, yang kemudian mereka mula menabur di mana-mana.

Pusat penyelidikan terletak di negara-negara bekas USSR, di mana mereka mengembangkan jenis tanaman pertanian baru untuk wilayah tertentu. Pada masa yang sama, produk perlindungan tumbuhan diuji, dengan kaedah ujian dan percubaan, ubat yang berkesan dipilih untuk kawasan tertentu.

hasil pertanian

Spesifikasi produk

Dalam sektor pertanian ekonomi, firma pertanian memiliki segmen dengan banyak idea inovatif, kira-kira seribu penemuan dari pakar syarikat didaftarkan setiap tahun.

Syarikat ini melaburkan sebahagian besarnya dalam kompleks pertahanan dan ujian nuklear, dan tidak melupakan para petani. Makmal penyelidikan menguji produk perlindungan tumbuhan moden terhadap penyakit dan perosak, dengan memperhatikan keselamatan produk buatan manusia.Syarikat pertanian bekerja secara langsung dengan petani dari seluruh dunia, berusaha menghasilkan produk perlindungan kebun dan ladang yang beroperasi di semua zon iklim di planet ini.

Tugas utama adalah untuk menyelesaikan masalah makanan di seluruh dunia dengan membiakkan tanaman yang menghasilkan tinggi dan menuntut.

Spesifikasi produk

Kelebihan produk

Agrofirm terkenal dengan pembuatan racun kulat spektrum luas, kelebihannya adalah seperti berikut:

 • kecekapan;
 • keselamatan relatif;
 • luluhawa cepat.

pembuatan racun kulat

Produk tersebut segera dapat dikumpulkan dan dimakan.

Benih tanaman yang diubahsuai secara genetik menghasilkan hasil yang besar dengan kos minimum. Penanaman tanah adalah serupa, beberapa kacukan sudah mengandung perlakuan khas untuk penyakit dan perosak.

mengumpul dan memakan

Pembangunan dan pelaksanaan pengembangan revolusi

Pakar agrofirm telah membuat dan menguji persediaan untuk melindungi tanaman pertanian:

ubat perlindungan

 • Ubat "Akanto" diakui sebagai universal. Fungisida generasi baru telah berjaya membuktikan dirinya apabila digunakan untuk melindungi sayur-sayuran, tanaman kebun, tanaman bijirin, kacang polong dan kacang soya dari septoria, cendawan serbuk dan penyakit lain yang memusnahkan tanaman.
 • Persiapan "Trend", "Abrusta", "Talius" telah menjadi perlindungan yang berkualiti untuk bijirin dari semua penyakit dan perosak yang diketahui.
 • Petani akan memberikan hasil jagung yang tinggi dengan menggunakan "Cordus Herbisida" untuk perlindungan.
 • Kacang soya dan kacang polong akan berkurang di bawah perlindungan yang dapat dipercayai jika mereka diobati dengan Harmony Classic Herbisida, yang berdasarkan sulfonylurea.
 • "Thanos" akan membantu melindungi bunga matahari dan banyak jenis sayur-sayuran daripada kesan buruk dari persekitaran.
 • Kebun dengan buah-buahan dan hasil yang tinggi untuk kebun anggur dijanjikan dengan penggunaan kaedah "Lannat Insecticide", "Talendo Extra Fungicide", "Kurzat R Fungicide".

Sebilangan besar daripadanya telah didaftarkan dan berjaya digunakan oleh petani kecil dan ladang besar untuk melindungi tanaman di berbagai negara di dunia.

menggunakan untuk melindungi

Agrofirm DuPoint telah memberikan sumbangan yang nyata bagi pengembangan kompleks pertanian dunia dengan mengembangkan dan memperkenalkan inovasi. Mereka menyoroti pengembangan produk perlindungan tanaman untuk ladang dan kebun, yang membantu mengumpulkan hasil yang besar, dan oleh itu, untuk menyelesaikan masalah kekurangan produk global.

kekurangan makanan

Ulasan mengenai agrofirm
Jumlah orang mengundi Belum ada penilaian.

  Belum ada penilaian.

Dikehendaki bersuara dan menilai

Sekarang menonton


Timun

Tomato

Labu